Lika transport - kombi prevoz Novi Sad

Imajući u vidu da postoje brojni faktori koji utiču na formiranje cene naših usluga mi Vam predlažemo da nas kontaktirate na 064 / 220 2866 ili putem formulara za kontakt, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Transport robe

Prevoz robe kombijem je naša osnova usluga namenjena fizičkim i pravnim licima kao i preduzetnicima. U slučajevima lošeg prilaza objektu gde je potrebno izvršiti utovar ili istovar robe, kombi prevoz robe je idealan za manje količine robe ili manje selidbe.
Pored toga kombi teretno vozilo nosivosti do 3,5 tone nema ograničenje za kretanje kroz grad i lakše se probija kroz saobraćajne gužve.

Odnošenje starog nameštaja

Kako se otarasiti nepotrebnih stvari, koji je najlakši način i gde ih odbaciti ?

Pozovite Liku transport i mi ćemo najbrže i po najpovoljnijoj ceni rešiti Vaše probleme oko nepotrebnog nameštaja.

Stari nameštaj je uglavnom glomazan, pa ne može stati u automobil, zato je naša firma spremna za odnošenje Vašeg starog, nepotrebnog nameštaja i tehnike.

Selidbe kombijem

Organizujemo sve vrste selidbi bez obzira na udaljenost lokacije na koju se stvari odvoze. Trudimo se da vam ponudimo kvalitetnu uslugu, vrlo pažljivo rukovanje vašim stvarima tokom selidbe, brz prevoz do odredišnog mesta i sve to po vrlo povoljnim uslovima, jer znamo da vam svaki dinar znači kada ulazite u novi stan.

Selidbe firmi

Prilikom utovara brinemo da Vaše stvari budu obezbeđene tako da tokom prevoza kombijem budu bezbedne i sigurne

Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Molimo Vas da iznajmljivanje kombija za prevoz putnika i transport robe ranije najavite kako bi se dogovorili o terminima i isplanirali putovanje na vreme.

Za sve duže relacije uz dogovor se obezbeđuje smeštaj za vozača. Iznajmljivanje kombija, teretnog ili putničkog programa vršimo po najpristupačnijim cenama i u cenu su uračunati svi dodatni putni troškovi.

Usluge kamionskog prevoza

Možemo se pohvaliti da se naša firma proširila i od sada u ponudi imamo i usluge kamionskog prevoza nosivosti 3 t ili 35 kubika i 15 evropaleta. Cene i usluge su profesionalne, pozovite i uverite se.

Kamioni se redovno održavaju i poseduju svu dodatnu opremu radi lakšeg izvođenja svih vaših zahteva.

Usluge šlepanja vozila

Često nam se dešava da nas stari klijenti kontaktiraju, i zamole za šlepanje njihovog vozila, tako da smo odlučili da Vam izađemo u susret i uvrstimo i ovu uslugu u nas asortiman.

povratak na vrh